Logopediepraktijk van A tot ZLogopediepraktijk van A tot ZLogopediepraktijk van A tot ZLogopediepraktijk van A tot ZLogopediepraktijk van A tot Z

De logopedisten

Marlie van 't Klooster-Janssen
Marlie is in 2006 afgestudeerd als logopediste aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Na haar afstuderen heeft zij bij twee verschillende logopediepraktijken gewerkt. In 2011 is zij gestart met Logopediepraktijk van A tot Z. Naast logopediste is Marlie geregistreerd dyslexiebehandelaar en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Marlie heeft een kwaliteitsregistratie bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat zij voldoet aan kwaliteitseisen wat betreft bij- en nascholing.

Sjoukje Winters
Sjoukje is vanaf maart 2014 werkzaam bij Logopediepraktijk van A tot Z. Zij is afgestudeerd in 2011 en sindsdien werkzaam in verschillende logopediepraktijken. Sjoukje is all-round logopedist en heeft scholing gevolgd op het gebied van dyslexie. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Sjoukje heeft een kwaliteitsregistratie bij het Kwaliteitsregister Paramedici.